Tervetuloa! Pelaa Marli GO -vedenmaustajapeliä!

Mausta vesilasit Marli GO’lla! Löydä oikea lähtökulma ja –nopeus ja mausta vedet mahdollisimman nopeasti.

Valitse taso:

TASO 1

(avautuu 29.6)


TASO 2

(avautuu 6.7)


TASO 3

(avautuu 13.7)


Huomaa, että pelaat aikaa vastaan. Pisaroiden käyttö vaikuttaa käytettyyn aikaan. Pelituloksesi on käytetty aika ja pisaroiden yhteenlaskettu määrä. Peli alkaa kun painat ALOITA-painiketta. Onnea matkaan!

Tarkemmat ohjeet Säännöt

0:00

TASO 1

AIKA

KUDIT

TULOS

Onneksi olkoon! Olit ... nopein vedenmaustaja!

Nopeimmat maustajat

Ohjeet

Pisara lähtee liikkeelle ruutua napauttamalla (mobiili) tai hiiren klikkauksella (desktop). Lähtökulma määräytyy Marli GO-pullon kallistuskulman mukaan. Lähtönopeus puolestaan määräytyy sen mukaan, kuinka kaukana tähtäin on Marli GO-pullosta. Mitä kauempana tähtäin on, sitä lujempi on lähtönopeus. Aika alkaa kun painat pelin aloita-painiketta. Pelissä lasillinen vettä tarvitsee maustuakseen 3 pisaraa Marli GO:ta. Vesilasien vieressä on ilmoitettu montako pisaraa lasiin on osunut. Kun lasi on valmis, sen viereen ilmestyy oikein-merkki. Tulos määräytyy käytetyn ajan ja käytettyjen pisaroiden yhteenlasketusta määrästä. Mitä nopeampi aika ja mitä vähemmän pisaroita, sen parempi tulos. Yksi pisara vastaa yhtä sekuntia. Esim. käytetty aika: 1:05:00 +30 pisaraa = 1:35:00. Aika katkeaa, kun kaikki lasit on maustettu. Kaikki Marli GO -vedenmaustajapeliä pelanneet voivat halutessaan tilata ilmaisen Marli GO –näytteen kotiinsa. Tilaaminen onnistuu täyttämällä pelin jälkeen ruutuun ilmestyvän yhteystietolomakkeen. Näytteitä lähetetään vain 1 kpl / henkilö.

Säännöt

Osallistuminen Marli GO –peliin ja kampanjaan osallistutaan Marli GO –pelin verkkosivuilla pelaamalla peliä ja syöttämällä henkilötiedot tietokenttiin. Jokainen pelaaja voi tilata itselleen ilmaisen Marli GO näytteen. Pelaaja voi pelata peliä niin monta kertaa kuin haluaa, mutta ilmaisia näytteitä voi tilata vain yhden (1) kappaleen kotitaloutta / osoitetta kohden. Peliä voivat pelata kaikki. Ilmaisia näytteitä voivat tilata kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla huoltajan suostumus ilmaisen Marli GO –näytteen tilaamiseen. Ilmaisia näytteitä jaetaan kampanja-aikana 29.6.2015-30.8.2015. Ilmainen näyte ei ole vaihdettavissa rahaksi. Osoitetiedot ja henkilötiedot Ilmainen Marli GO –näyte lähetetään pelaajan yhteystietokaavakkeeseen jättämään osoitteeseen noin kuukauden kuluessa tietojen jättämisestä. Järjestäjä ei tarkista ilmoitettujen osoitteiden oikeellisuutta eikä vastaa virheellisten osoitteiden takia saapumattomista toimituksista. Mikäli pelaaja ei anna yhteystietojaan sivuilla esitettyyn yhteystietolomakkeeseen, hän menettää oikeutensa ilmaiseen näytteeseen, sillä näytettä ei voida toimittaa ilman näitä tietoja. Ilmaisen näytteen tilaaminen edellyttää henkilö- ja osoitetietojen luovuttamista, jotta palkinnot saadaan toimitettua voittajien ilmoittamiin osoitteisiin. Osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain Marli GO -kampanjoihin liittyvään yhteydenpitoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Jätettyäsi yhteystiedot saat vielä varmistuksen tietojen jättämisen onnistumisesta sähköpostiisi. Tämä voi viedä muutamia minuutteja.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste Rekisterinpitäjä Eckes-Granini Finland Oy Ab, PL 411, 20101 Turku Rekisterin nimi Marli –kuluttaja asiakasrekisteri Rekisterin käyttötarkoitus Henkilötietoja käsitellään voimassa olevan lainsäädännön sallimissa rajoissa kilpailun palkintojen arvontaan ja mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen. Rekisterin sisältämät tiedot Palvelussa voidaan käsitellä seuraaviin ryhmiin kuuluvia tietoja: asiakkaan nimi, osoite, matkapuhelinliittymän numero, päätelaitteen tiedot, sähköpostiosoite, lupatiedot ja kiellot, tunnistamis- ja käyttötiedot, tapahtuma- ja käyttäjäanalyysitiedot, palvelutiedot ja muut rekisteröidyn itse antamat tiedot. Säännönmukaiset tietolähteet Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Henkilötietoja voidaan täydentää ja päivittää myös väestörekisteristä, kaupparekisteristä, Tilastokeskuksen ja TNS Gallupin rekistereistä, luottotietorekisteristä ja suoramarkkinointiliiton ylläpitämistä kieltorekistereistä sekä muista vastaavista julkisista ja yksityisistä rekistereistä. Tietojen luovutus Rekisterinpitäjä ei luovuta kilpailijoiden tietoja toiselle yritykselle tai muulle kolmannelle taholla suoramarkkinointia tai muuta käyttötarkoitusta varten. Rekisterin suojaus Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat palomuurein, salasanoin ja muin teknisin keinoin suojattuja. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt ennalta nimetyt henkilöt. Tarkastus- ja kielto-oikeus Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukainen oikeus tietojensa tarkistamiseen sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käsittely ja luovuttaminen suoramarkkinointia ja etämyyntiä varten. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella: Eckes-Granini Finland Oy Ab, PL 411, 20101 Turku Palkinnonsaajan etunimi ja paikkakunta julkaistaan kampanjasivulla. Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Tekniset häiriöt Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.