Full Stack Developer

Hei sinä mahtava tyyppi! Tule meille Full Stack Developeriksi kehittämään liiketoimintaamme uusiin svääreihin!

Panic Marketing Oy on digitaalisiin mainonnan ja markkinoinnin erikoisratkaisuihin keskittynyt turkulainen yritys. Asiakkaitamme ovat niin suuret brändit kuin pienemmätkin tekijät. Omaamme pitkän historian kampanjasivuista ja -peleistä ja nyt olemme kehittämässä erityisesti pelillisyyttä ja pelitoteutuksiamme askeleen eteenpäin.

Tule osaksi Panicin tiimiä viemään firmamme to the next level! Luvassa on jotain, mitä joka putiikista ei löydy. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja pilke silmäkulmassa, mutta tekemisemme laatu ja tavoitteet korkealla pitäen. Uskomme, että yhteisellä tekemisellä porukastamme irtoaa paljon enemmän kuin osiensa summa. Käytännössä pääset tärkeäksi palaksi mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja kehittämään toimintaamme. Viihtyisät tilamme löytyvät Skanssin alueelta ja työskentelytapamme ovat joustavat (mm. etätyö).

Full Stack Developerilta odotamme erityisesti Pythonin ja Djangon osaamista sekä tuntemusta Linux-palvelinympäristöstä (Ubuntu, Nginx) ja nimipalvelinkonfiguroinnista. Myös WordPress osaaminen ja web-ohjelmointitaidot (HTML, CSS ja JS) ovat plussaa. Meillä pärjää omatoiminen, kehittämisorientoitunut ja kunniahimoinen tyyppi, jolta ei huumorintajua puutu.

Laitathan hakemuksesi nopeasti osoitteeseen rekry@panic.fi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Parhaan rekryvinkin antajan palkitsemme pullolla kuohuvaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat Sanna Halttunen-Välimaa (sanna@panic.fi, p. 050 5828500) ja Antti Hahkala (antti.hahkala@panic.fi, p. 044 558 1282).