Palvelut

Kompleksisessa maailmassa erottautuminen on vaikeampaa kuin koskaan.
Tarjoamme asiakkaillemme uusia visuaalisia ratkaisuja vaikuttavaan interaktiiviseen vuorovaikutukseen kohderyhmiensä kanssa.

Jatkuva kehittäminen. Luovuus. Tunteet. Tekemisen meininki.
Tyytyväiset yhteistyökumppanit.

We make the magic happen.

Pelit

Kampanja- ja messupelit tuovat lisäarvoa sekä tuotteelle että brändille, ja ovat ennen kaikkea hauska ja viihdyttävä tapa viestiä. Peleillä osallistat asiakkaasi brändisi ympärille ja luot mieleenpainuvan kokemuksen. Samalla voit myös kerätä liidejä.

Olemme toteuttaneet kymmenittäin pelejä ja meiltä löytyy useita erilaisia pelikoneita. Ja ainahan voimme räätälöidä pelin juuri tarpeesi mukaan! 

3D-Mallinnus

3D-mallinnuksen mahdollisuudet ovat lukemattomat: 3D:llä voit visualisoida tuotteesi huomattavasti näyttävämmin kuin kaksiulotteisella kuvalla ja 3D-mallia voit hyötykäyttää esim. pyöriteltävinä malleina verkkosivuratkaisuissa tai animaatioissa. Teemme niin 3D-konseptoinnit kuin 2D-kuvien päivityksen 3D-maailmaan.

VR/AR

Virtuaalinen todellisuus avaa uuden ulottuvuuden asiakkaan ja tuotteen väliselle vuorovaikutukselle. VR antaa rajattomat mahdollisuudet kokea tuotteet ja konseptit jo ennen kuin ne ovat edes olemassa.

Ylläpito

WordPress-Ylläpitopalvelut mahdollistavat huolettoman verkkosivujen ja verkkokauppojen ylläpitämisen. Keskity liiketoimintaasi ja me varmistamme, että työkalut siihen ovat ajantasalla.

Markkinointi

Monikanavaisella viestinnällä saat tuotteesi ja palvelusi näkyviin laaja-alaisesti eri kanavissa. Etsitään kohderyhmällesi sopivat kanavat ja hankitaan yrityksellesi lisää yhteydenottoja, näkyvyyttä ja myyntiä.

Löysitkö jotain kiinnostavaa?