Ura Panicilla

Jatkuva kehittäminen. Luovuus. Tunteet. Tekemisen meininki.

We make the magic happen.

 

Panic Marketing Oy on digitaalisiin mainonnan ja markkinoinnin erikoisratkaisuihin keskittynyt turkulainen yritys. Asiakkaitamme ovat niin suuret brändit kuin pienemmätkin tekijät. Omaamme pitkän historian kampanjasivuista ja -peleistä ja nyt olemme kehittämässä erityisesti pelillisyyttä ja pelitoteutuksiamme ison askeleen eteenpäin.

Tule osaksi Panicin tiimiä viemään firmamme to The Next Level! Luvassa on jotain, mitä joka putiikista ei löydy. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä ja pilke silmäkulmassa, mutta tekemisemme laatu ja tavoitteet korkealla pitäen. Uskomme, että yhteisellä tekemisellä porukastamme irtoaa paljon enemmän kuin osiensa summa. Käytännössä pääset tärkeäksi palaksi mielenkiintoisia asiakasprojekteja ja kehittämään toimintaamme markkinoinnin teknologiayhtiöksi kansainvälisille markkinoille. Viihtyisät tilamme löytyvät Skanssin alueelta ja työskentelytapamme ovat joustavat (mm. etätyömahdollisuus).

Tiimiimme on nyt avoin haku. Laitathan hakemuksesi nopeasti osoitteeseen rekry@panic.fi, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Parhaan rekryvinkin antajan palkitsemme pullolla kuohuvaa. Ja muista:

Don’t stress, just Panic!

 

Lähetä hakemus: rekry@panic.fi